omrkara0 Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Ryzen 5 5600H Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX 3060 İşlemci Ryzen 5 Bu platform üzerindendeki macOS Ventura sanal ISO dosyası indirirken yasak kesildi hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 İnternet hızınız düşük ise Google Drive'da bu şekilde sorunlar oluşabiliyor. IDM ile denemenizi öneriyorum.
İnternet hızınız düşük ise Google Drive'da bu şekilde sorunlar oluşabiliyor. IDM ile denemenizi öneriyorum.
omrkara0 Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Ryzen 5 5600H Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Teşekkür ederim, virüs programını devre dışı bırakmama falan gerek var mı? Veya MediaFire linki vs. var mıdır?
Teşekkür ederim, virüs programını devre dışı bırakmama falan gerek var mı? Veya MediaFire linki vs. var mıdır?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 omrkara0 dedi: Teşekkür ederim, virüs programını devre dışı bırakmama falan gerek var mı? Veya MediaFire linki vs. var mıdır? Genişletmek için tıkla... MediaFire linki şu anlık yok. İmajda ve programda herhangi bir virus bulunmuyor. Virus programınızı devre dışı bırakmanıza gerek yok.
omrkara0 dedi: Teşekkür ederim, virüs programını devre dışı bırakmama falan gerek var mı? Veya MediaFire linki vs. var mıdır? Genişletmek için tıkla... MediaFire linki şu anlık yok. İmajda ve programda herhangi bir virus bulunmuyor. Virus programınızı devre dışı bırakmanıza gerek yok.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.238 Makaleler 6 Çözümler 560 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Ocak 2023 #5 Burada beta dahil tüm sürümler mevcut: macOS Ventura Full Installer Database. Download Directly from Apple! Download macOS Ventura full installer with one click straight from Apple! Every version of Ventura Beta & Final available all in one place!! mrmacintosh.com
Burada beta dahil tüm sürümler mevcut: macOS Ventura Full Installer Database. Download Directly from Apple! Download macOS Ventura full installer with one click straight from Apple! Every version of Ventura Beta & Final available all in one place!! mrmacintosh.com
omrkara0 Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Ryzen 5 5600H Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #6 Çok teşekkür ederim, vallahi yapar mısınız bilmiyorum ama uzaktan bağlanıp kurulum yapabilir misiniz? VirtualBox'a vallahi saatlerdir uğraşıyorum
Çok teşekkür ederim, vallahi yapar mısınız bilmiyorum ama uzaktan bağlanıp kurulum yapabilir misiniz? VirtualBox'a vallahi saatlerdir uğraşıyorum
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #7 omrkara0 dedi: Çok teşekkür ederim, vallahi yapar mısınız bilmiyorum ama uzaktan bağlanıp kurulum yapabilir misiniz? VirtualBox'a vallahi saatlerdir uğraşıyorum Genişletmek için tıkla... Özelden yardım yasak.
omrkara0 dedi: Çok teşekkür ederim, vallahi yapar mısınız bilmiyorum ama uzaktan bağlanıp kurulum yapabilir misiniz? VirtualBox'a vallahi saatlerdir uğraşıyorum Genişletmek için tıkla... Özelden yardım yasak.
omrkara0 Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Ryzen 5 5600H Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #8 turko35408 dedi: Burada beta dahil tüm sürümler mevcut: macOS Ventura Full Installer Database. Download Directly from Apple! Download macOS Ventura full installer with one click straight from Apple! Every version of Ventura Beta & Final available all in one place!! mrmacintosh.com Genişletmek için tıkla... Bunlar ama sanırım sanal makine için değil.
turko35408 dedi: Burada beta dahil tüm sürümler mevcut: macOS Ventura Full Installer Database. Download Directly from Apple! Download macOS Ventura full installer with one click straight from Apple! Every version of Ventura Beta & Final available all in one place!! mrmacintosh.com Genişletmek için tıkla... Bunlar ama sanırım sanal makine için değil.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.238 Makaleler 6 Çözümler 560 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Ocak 2023 #9 omrkara0 dedi: Bunlar ama sanırım sanal makine için değil. Genişletmek için tıkla... ISO mu lazımdı? Pardon hocam.
omrkara0 dedi: Bunlar ama sanırım sanal makine için değil. Genişletmek için tıkla... ISO mu lazımdı? Pardon hocam.
omrkara0 Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Ryzen 5 5600H Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #10 Sanal makine için de böyle bir site var mıdır hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023