M710Q desktop (thinkcentere) - type 10mq bilgisayarıma macOS Ventura kurmak istiyorum.
M.2 SSD ilarak NVMe Micron mtfdkcd51 ve RAM olarak da 16 GB Kingston 2666 DDR4 KF426S15IB1 taktım iki adet ,kurulum için hangi UEFI dosyasını kullanmalıyım, yardım eder misiniz?
M710Q desktop (thinkcentere) - type 10mq bilgisayarıma macOS Ventura kurmak istiyorum.
M.2 SSD alarak NVMe Micron mtfdkcd51 ve RAM olarak da 16 GB Kingston 2666 DDR4 KF426S15IB1 taktım iki adet ,kurulum için hangi EFI dosyasını kullanmalıyım, yardım eder misiniz?
İlk önce Ventura imajımızı indirin. EFI klasörü olarak Sequoia imaj makalemiz içinde bulunan EFI paketleri bölümünde 2.bağlantıda ki klasörümüzü kullanın. Sonrasında gelişmeleri buradan bildirin.
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
İlk olarak varsa BIOS update edin. Sonrasında BIOS'a girip restore defaults yapın. INTEL SİSTEMLER İÇİN YAPILMASI GEREKEN BIOS AYARLARI: Fast Boot =Disabled Secure Boot = Disabled Serial/COM Port = Disabled Parallel Port = Disabled CSM = Disabled Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum...