macOS Ventura OS X olarak gözüküyor

623271

Decapat
Makaleler
1
Dediğim gibi ben Technopat'a OS X olarak gözüküyorum fakat Ventura kullanıyorum ayrıca ben Microsoft Edge kullandığım halde Chrome olarak gözüküyorum bunlar macOS ve Edge'in hatası mı?
Ayrıca tarayıcıda Google ile oturum açarken 2 adımlı doğrulamada OS X 10.15 olarak yani Catalina olarak gözüküyor anlamadım bu hatamı ve neyin hatası?
"Intel macOS X 10_15_7" Böyle gözüküyorum.

Edge://version bölümündede böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edge Chromium tabani kullandigi icin chrome gozukuyorsun.
OS X gozukmesinin sebebi de macOS tabanli olmasi, butun surumler OS X olarak gozukuyor.

MacOS'un Os X olarak gözükmesi çok normal. Artık Edge de Chromium tabanlı olduğu için onun da normal olduğunu düşünüyorum, büyük ihtimalle Brave falan da Chrome olarak gözüküyordur.

Teşekkürler Fakat neden Intel Mac OS X 10_15_7 olarak gözüküyor ben 13.4 kullanıyorum.

Technopat guncellenmemistir, sizle alakasi yok.

Acaba ElCapitandan Catalinaya Geçince sistememi kazıdı acaba?????

Technopatta değil google ile oturum açarken böyle gözüküyor.
Google da Discord da bende de oyle gozukuyor bu kadar takmayin hocam.

Icinizin rahatlamasi icin bende bir edge indireyip bakayim.

Edge indirmeye usendim ama son surum chrome da da bende ayni gorunuyor. Zaten sizin de OS: kisminda macOS Surum 13.4 yaziyor. Bu kadar takilacak bir sey degil. Tarayici ile alakali bir durum.

Tamam ben kafaya takmıyorum neden diye soruyom amacım hata mı yoksa normaldemi öyle teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…