Umut Şahin Yaşar
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 8X8 16 GB 3200 MHZ CL 17 XPG D10 RAM
- SSD veya HDD modeli
- ADATA 750 LEGEND 500 GB M2 SSD
- Ekran kartı
- RX 6600 8 GB
- Anakart
- GİGABAYT B450 MK
- İşlemci
- RAYZEN 5 5500
Öncelikle merhaba MacOS'da yeni bir kullanıcıyım bunu bilmenizi isterim performans testleri yaptım garip takılmalar yaşıyorum buna ne sebep olur taviselerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum.
Açık konuşmak gerekirse EFI hazırlamayı ve Config düzenlemeyi pek anlamadım zaten anlasamda OpenCore güncel oldugu için her şeyin yeri degişmiş.
Aşagıya şuhanda en son forumdan verdikleri kullandıgım EFI'yi bırakıyorum aynı zamanda kasma dedigim bir örnek bırakıyorum iCloud. U çözemedim farklı EFI ile de denedim ayrıcı EFI de NVRAM reset gözükmüyor olan konulara baktım ama benim EFI mi OpenCore ile açtığımda NVRAM reset yok menülerde.
EFI.
drive.google.com
Ekran kaydı.
drive.google.com
Açık konuşmak gerekirse EFI hazırlamayı ve Config düzenlemeyi pek anlamadım zaten anlasamda OpenCore güncel oldugu için her şeyin yeri degişmiş.
Aşagıya şuhanda en son forumdan verdikleri kullandıgım EFI'yi bırakıyorum aynı zamanda kasma dedigim bir örnek bırakıyorum iCloud. U çözemedim farklı EFI ile de denedim ayrıcı EFI de NVRAM reset gözükmüyor olan konulara baktım ama benim EFI mi OpenCore ile açtığımda NVRAM reset yok menülerde.
EFI.
EFI - Google Drive
drive.google.com
Ekran kaydı kasma - Google Drive
drive.google.com
Son düzenleyen: Moderatör: