macOS Ventura'da kasmalar

Daha fazla  
RAM
8X8 16 GB 3200 MHZ CL 17 XPG D10 RAM
SSD veya HDD modeli
ADATA 750 LEGEND 500 GB M2 SSD
Ekran kartı
RX 6600 8 GB
Anakart
GİGABAYT B450 MK
İşlemci
RAYZEN 5 5500
Öncelikle merhaba MacOS'da yeni bir kullanıcıyım bunu bilmenizi isterim performans testleri yaptım garip takılmalar yaşıyorum buna ne sebep olur taviselerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum.
Açık konuşmak gerekirse EFI hazırlamayı ve Config düzenlemeyi pek anlamadım zaten anlasamda OpenCore güncel oldugu için her şeyin yeri degişmiş.
Aşagıya şuhanda en son forumdan verdikleri kullandıgım EFI'yi bırakıyorum aynı zamanda kasma dedigim bir örnek bırakıyorum iCloud. U çözemedim farklı EFI ile de denedim ayrıcı EFI de NVRAM reset gözükmüyor olan konulara baktım ama benim EFI mi OpenCore ile açtığımda NVRAM reset yok menülerde.
EFI.
Ekran kaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba MacOS'da yeni bir kullanıcıyım bunu bilmenizi isterim performans testleri yaptım garip takılmalar yaşıyorum buna ne sebep olur taviselerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum.
Açık konuşmak gerekirse EFI hazırlamayı ve Config düzenlemeyi pek anlamadım zaten anlasamda OpenCore güncel oldugu için her şeyin yeri degişmiş.
Aşagıya şuhanda en son forumdan verdikleri kullandıgım EFI'yi bırakıyorum aynı zamanda kasma dedigim bir örnek bırakıyorum iCloud. U çözemedim farklı EFI ile de denedim ayrıcı EFI de NVRAM reset gözükmüyor olan konulara baktım ama benim EFI mi OpenCore ile açtığımda NVRAM reset yok menülerde.
EFI.
Ekran kaydı.
Bu mac hakkinda kisminin ekran resmini atabilir misiniz?

Ekran Resmi 2023-09-04 09.37.00.png

Sistem bilgilerim gözükmediği için Tekrardan 7.1 Mac yapıp seri numaralarımı düzenledim testler yaptım farklı bir konuda sonuca varmak için sizde o konuya yardım ediyorsunuz şuhan sonuç olarak 7.1 in sonuçlarının daha düşük oldugunu performans testlerinde gördüm eski evime döndüm ve 1.1 olarak ayarladım seri numaralarımı girdim şuhanda ekran kartım işlemcim tanınmış durumda ama bu configde şu sorundan dolayı farklı bir confıg dosyasına geçmiştik sorunu ekliyorum
IMG_0094.jpeg
sorun devam etmekle birlikte bu efi daha iyi performans veriyor ama sebebini anlıyamıyorum bir kaçkez tekrar entır yapınca düzeliyor ama 5 kere yapmam gerekebiliyor

Release 6 Core Ryzen & Navi GPU · taarkov/ventura-ryzentosh
hata aldığım ama diğerinden daha yüksek skor ve performa
Ekran Resmi 2023-09-04 10.38.32.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı