Kadir27tr Centipat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #11 taktaktak dedi: Sierradan sonra yükseltirim Ventura şu an çok yavaş Sierra halihazırda yüklü. Genişletmek için tıkla... Dmg yı açıp içindeki uygulamayı uygulamalara atın sudo /Applications/Install\ macOS\ Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/MyVolume My volume kısmına USB nizin adını yazın ve komutu terminale girin. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2023
taktaktak dedi: Sierradan sonra yükseltirim Ventura şu an çok yavaş Sierra halihazırda yüklü. Genişletmek için tıkla... Dmg yı açıp içindeki uygulamayı uygulamalara atın sudo /Applications/Install\ macOS\ Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/MyVolume My volume kısmına USB nizin adını yazın ve komutu terminale girin.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 12 Aralık 2023 #12 Kadir27tr dedi: DMG'yı açıp içindeki uygulamayı uygulamalara atın. Sudo /Applications/Install\ macos\ Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/MyVolume My volume kısmına USB nizin adını yazın. Ve komutu terminale girin. Genişletmek için tıkla... Bunu defalarca kez denedim hata veriyor yazmıyor.
Kadir27tr dedi: DMG'yı açıp içindeki uygulamayı uygulamalara atın. Sudo /Applications/Install\ macos\ Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/MyVolume My volume kısmına USB nizin adını yazın. Ve komutu terminale girin. Genişletmek için tıkla... Bunu defalarca kez denedim hata veriyor yazmıyor.
Kadir27tr Centipat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #13 USB diskinizin formatı nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2023
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 12 Aralık 2023 #14 Kadir27tr dedi: USB diskinizin formatı nedir? Genişletmek için tıkla... macOS genişletilmiş.
Kadir27tr Centipat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #15 taktaktak dedi: Bunu defalarca kez denedim hata veriyor yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafı çekip atabilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2023
taktaktak dedi: Bunu defalarca kez denedim hata veriyor yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafı çekip atabilir misiniz ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.523 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #16 İlk olarak sistemin tam modeli nedir ?