Orientiss Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli 256gb ssd Ekran kartı M1 MacBook kurtarma ekranında Wi-Fi butonu gözükmüyor Ethernet girişi yok cihazın. Etkinleştiremiyorum bu yüzden. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2023
MacBook kurtarma ekranında Wi-Fi butonu gözükmüyor Ethernet girişi yok cihazın. Etkinleştiremiyorum bu yüzden.
S sancarsavas Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 772 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 Çok sayıda M1 ve M2 cihaz kullandım böyle bir hata görmedim. Next butonuna bastığınızda gelen ekranda ne var?
Çok sayıda M1 ve M2 cihaz kullandım böyle bir hata görmedim. Next butonuna bastığınızda gelen ekranda ne var?
Orientiss Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 sancarsavas dedi: Çok sayıda M1 ve M.2 cihaz kullandım böyle bir hata görmedim. Next butonuna bastığınızda gelen ekranda ne var? Genişletmek için tıkla... Basılmıyor
sancarsavas dedi: Çok sayıda M1 ve M.2 cihaz kullandım böyle bir hata görmedim. Next butonuna bastığınızda gelen ekranda ne var? Genişletmek için tıkla... Basılmıyor
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 14 Şubat 2023 #4 Orientiss dedi: Basılmıyor Genişletmek için tıkla... Sol elmadan cihazı kapatın ardından güç tuşuna basılı tutarak açık (ekran gelene kadar güç tuşunu bırakmayın) option seçeneğini gördükten sonra bırakın sonrasında napacağınızı bilirsiniz.
Orientiss dedi: Basılmıyor Genişletmek için tıkla... Sol elmadan cihazı kapatın ardından güç tuşuna basılı tutarak açık (ekran gelene kadar güç tuşunu bırakmayın) option seçeneğini gördükten sonra bırakın sonrasında napacağınızı bilirsiniz.