emreaydin69 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2016 #1 Forumda gezinmediğim yer kalmadı. Yabancı kaynakların hepsini araştırdım.. Bu konuda daha önce tecrübe etmiş biri varsa yardımcı olabilir mi ? Mac OS X Sierra yükledim. Lan bağlantısını kurdum. Ses driverlarını bir şekilde yükledim Ekran çözünürlüğünü yükseltebildim. Ama Şu grafiklerin kasmasından kurtulamadım çünkü VRAM 7 MB olarak görünüyor BIOS'tan yükseltsemde. İlk tercihim tabiki R7 360'ı tanıtabilmek Oda olursa sorunsuz bir sistem olacak. Yardımcı olabilcek biri var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2016
Forumda gezinmediğim yer kalmadı. Yabancı kaynakların hepsini araştırdım.. Bu konuda daha önce tecrübe etmiş biri varsa yardımcı olabilir mi ? Mac OS X Sierra yükledim. Lan bağlantısını kurdum. Ses driverlarını bir şekilde yükledim Ekran çözünürlüğünü yükseltebildim. Ama Şu grafiklerin kasmasından kurtulamadım çünkü VRAM 7 MB olarak görünüyor BIOS'tan yükseltsemde. İlk tercihim tabiki R7 360'ı tanıtabilmek Oda olursa sorunsuz bir sistem olacak. Yardımcı olabilcek biri var mı ?
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Aralık 2016 #2 Emre bey, cihazda optimus varsa hackintosh'ta harici kartı unutun derim. Birtek yolu var. O da biostan onboard gpu'yu kapatmak.
Emre bey, cihazda optimus varsa hackintosh'ta harici kartı unutun derim. Birtek yolu var. O da biostan onboard gpu'yu kapatmak.
Enis ÖZEN Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #3 Sorun BIOS ile ilgili değil ekran kartını tam olarak tanıtamamışsın
emreaydin69 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #4 Hz.futureorkun dedi: Emre bey, cihazda optimus varsa hackintosh'ta harici kartı unutun derim. Birtek yolu var. O da biostan onboard gpu'yu kapatmak. Genişletmek için tıkla... Konu hakkında çok yeniyim. Cihazda optimus varsa derken ? Eğer biostan onboard gpu'yu kapatısam başka birşey yapmadan r7 360 ı tanır mı ? Bu arada monitör kasaya ekran kartı portundan bağlı ama görüntüyü alıyorum. Enis ÖZEN dedi: Sorun BIOS ile ilgili değil ekran kartını tam olarak tanıtamamışsın Genişletmek için tıkla... Bi önerin var mı bu konuda ?
Hz.futureorkun dedi: Emre bey, cihazda optimus varsa hackintosh'ta harici kartı unutun derim. Birtek yolu var. O da biostan onboard gpu'yu kapatmak. Genişletmek için tıkla... Konu hakkında çok yeniyim. Cihazda optimus varsa derken ? Eğer biostan onboard gpu'yu kapatısam başka birşey yapmadan r7 360 ı tanır mı ? Bu arada monitör kasaya ekran kartı portundan bağlı ama görüntüyü alıyorum. Enis ÖZEN dedi: Sorun BIOS ile ilgili değil ekran kartını tam olarak tanıtamamışsın Genişletmek için tıkla... Bi önerin var mı bu konuda ?