karamela79 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 128 2 Ocak 2022 #1 Windows'ta IDM kullanıyordum fakat Mac'te bulunmuyor maalesef. Böyle dizi sitelerinden film-dizi indirmek için alternatif bir uygulama önerebilir misiniz?
Windows'ta IDM kullanıyordum fakat Mac'te bulunmuyor maalesef. Böyle dizi sitelerinden film-dizi indirmek için alternatif bir uygulama önerebilir misiniz?
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 2 Ocak 2022 #2 Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org
Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org
karamela79 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 128 3 Ocak 2022 #3 416274 dedi: Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org Genişletmek için tıkla... Hocam uzantısını da yükledim ancak nasıl kullanacağımı çözemedim. idm'de videoların yanında indirme işareti çıkıyordu bunda göremedim böyle bir şey.
416274 dedi: Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org Genişletmek için tıkla... Hocam uzantısını da yükledim ancak nasıl kullanacağımı çözemedim. idm'de videoların yanında indirme işareti çıkıyordu bunda göremedim böyle bir şey.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #4 karamela79 dedi: Hocam uzantısını da yükledim ancak nasıl kullanacağımı çözemedim. IDM'de videoların yanında indirme işareti çıkıyordu bunda göremedim böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden video indiremiyor bu program, sağ tıklayıp "Download with FDM" yaparsanız iner.
karamela79 dedi: Hocam uzantısını da yükledim ancak nasıl kullanacağımı çözemedim. IDM'de videoların yanında indirme işareti çıkıyordu bunda göremedim böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden video indiremiyor bu program, sağ tıklayıp "Download with FDM" yaparsanız iner.
karamela79 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 128 3 Ocak 2022 #5 416274 dedi: YouTube üzerinden video indiremiyor bu program, sağ tıklayıp "Download with FDM" yaparsanız iner. Genişletmek için tıkla... Bana indirebilen lazım hocam.
416274 dedi: YouTube üzerinden video indiremiyor bu program, sağ tıklayıp "Download with FDM" yaparsanız iner. Genişletmek için tıkla... Bana indirebilen lazım hocam.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #6 karamela79 dedi: Bana indirebilen lazım hocam. Genişletmek için tıkla... FDM dışında bilgim yok.
karamela79 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 128 3 Ocak 2022 #7 416274 dedi: FDM dışında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam sabahtan beri arıyorum sonunda basit bir uzantı buldum işimi gören.
416274 dedi: FDM dışında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam sabahtan beri arıyorum sonunda basit bir uzantı buldum işimi gören.