Sherlopt Kilopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör-Genel Yayın Yönetmeni 17 Ekim 2020 #1 Arkadaslar hepinize merhaba, ben bilgisayarima macOS X kurmak istiyorum, kurulum da diski sectikten sonra anakarta atıyor. Ne yapmam gerekli?
Arkadaslar hepinize merhaba, ben bilgisayarima macOS X kurmak istiyorum, kurulum da diski sectikten sonra anakarta atıyor. Ne yapmam gerekli?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #2 Gözatın rehbere BIOS'da olması gerekenler var mesela Secure Boot açıksa olmaz yükleme. PC'ye macOS Kurulum Rehberi - Technopat
Gözatın rehbere BIOS'da olması gerekenler var mesela Secure Boot açıksa olmaz yükleme. PC'ye macOS Kurulum Rehberi - Technopat
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #3 Sisteminiz nedir? Detaylı olarak belirtin, ayrıca denediğin sürümüde belirtin.