macOS X Yosemite HD 4000 Ekranda Glitch Problemi

duumans

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Yosemite ile problem yaşıyorum.

Sistem özellikleri ;

Lenovo G 500.
İntel Celeron 1005 m işlemci.
Intel HD Graphics 4000 1024 MB.
8 GB Ram.

Herşey güzel yükledim. Boot edebiliyoruz, hatta 320 GB HDD'nin 100 GB bölümüne Windows 10, 210GB'lık bölümüne MacOSX Yosemite 10.10.5 yüklü. Sitedeki RAW dosyası ile yaptım.
Ekranda kıpraşmayı bir türlü halledemedim. Daha önce 4 mb görüyordu onu 1024 yapabildim fakat kıpraşmalar var.
Bu konu hakkında ki yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2017-05-15 17.52.23.png
    126,3 KB · Görüntüleme: 225
Son düzenleyen: Moderatör:
Oldu demeyi çok isterdim ama olmadı. RehabMan in dosyasında debug ve relase var. Sırayla önce debug'un içindekileri, daha sonra Relase nin içindekileri denedim olmadı.
Burada ki yazamama cezam nedeniyle sonucu yazamadım. Intel HD Graphics Card 4000 Problem Bu linkteki graphics enable yes olayını config.plist dosyama yaptım şimdi. Normal açmaya çalıştığımda sistem up time hatası alıyorum. -X komutu ile açıp, config dosyasını değiştireceğim. Ama bu sefer de Debugger not configured Hanging hatası alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Sistemi normal açamıyorum zaten. USB'den boot etmeye çalışıyorum bu hataları alıyorum. Rebuild caches izinlerini soruyorsunuz galiba. Evet izinleri onardım ama yine olmadı. Şimdi tekrar yükledim. Yeniden başlıyoruz. Bu Intel HD graphics bayağı bir sorun olacak gibi. Masaüstü PC'me yükledim. Hatta onda Sierra var.
Masa Üstünün Configürasyonu:
Intel Core 2 duo 8400 işlemci.
4 GB 1300 MHZ RAM.
Msı Ses Ve Eternet kartı için çok ugraşlar sonunda olan bir anakart.
Nvidia GT9500 1GB Ekran kartı. Gayet uyumlu çalışan bir sistem.

Peki hocam teşekkürler. O şekilde deneyelim.

Hocam şimdi mavericks kurdum 10.9.5. Kext'ler yüklü. Ufak bir glich problemi yine var. Ekran kartı olmadığı için böyle kıpraşmayla devam edeceğiz. İg-platform tamam digerini de mi cloverla yapıyoruz veya nereden yapıyoruz onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…