macOS yazdırılan taşınabilir diski eski haline getirme

Daha fazla  
Dizüstüne Mac OS Sierra yüklemeye çalışırken flash bellek yerine içinde 500 GB bilgilerimin olduğu taşınabilir HDD kullanmak istedim. Win32 ile buna yazdırma işlemi yaptım. Lakin şuan HDD sadece yazdırdığım kısmı Mac OS Sierra'yı gösteriyor. Benim bilgilerim ve HDD'nin hafızası görünmüyor. Bilgilerimi kaybetmeden önceki haline nasıl getirebilirim taşınabilir HDD'yi? Teşekkür ederim.

Bu arada içindeki bilgileri acilen kullanmam lazım. Bu sebepten acilen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diski tam kapasitesine geri döndürmek mümkün ama verileriniz silinmiştir. Diske imaj yazdırılırken disk biçimlendirilir, bu da verilerinizin silinmesi anlamına gelir. Yine de Disk Yönetimi altından bir ekran görüntüsü paylaşmanızda fayda var.

Silinen verileri kurtarmak için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diskin tam kapasitesine dönmek için ise:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı