T Thyk Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 6 1 Ocak 2019 #1 Mac'ime Mojave yükledim ama bundan pişmanım yine High Sierra yüklemek istediğimde bu hatayı veriyor. Günlerdir çözüm arıyorum fakat hiçbir şekilde bulamadım. Lütfen yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2019
Mac'ime Mojave yükledim ama bundan pişmanım yine High Sierra yüklemek istediğimde bu hatayı veriyor. Günlerdir çözüm arıyorum fakat hiçbir şekilde bulamadım. Lütfen yardım eder misiniz?
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 2 Ocak 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Thyk Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 6 2 Ocak 2019 #3 gurkanyal dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Thyk dedi: Birşey anlamadım ama Genişletmek için tıkla... 6.15 de alt ile beraber hangi tuşa basıyor orayı anlayamadım Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2019
gurkanyal dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Thyk dedi: Birşey anlamadım ama Genişletmek için tıkla... 6.15 de alt ile beraber hangi tuşa basıyor orayı anlayamadım
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 3 Ocak 2019 #4 Yeniden bir sistem imajı indirin. Sonrasın da High Sierra'yı USB'ye Bootlayın. Ardından kurulum yapın. Bu size kurulum için yardımcı olacaktır.
Yeniden bir sistem imajı indirin. Sonrasın da High Sierra'yı USB'ye Bootlayın. Ardından kurulum yapın. Bu size kurulum için yardımcı olacaktır.
T Thyk Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 6 3 Ocak 2019 #5 maestra dedi: Yeniden bir sistem imajı indirin. Sonrasın da High Sierra'yı USB'ye Bootlayın. Ardından kurulum yapın. Bu size kurulum için yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kurulumu nasıl yapabilirim
maestra dedi: Yeniden bir sistem imajı indirin. Sonrasın da High Sierra'yı USB'ye Bootlayın. Ardından kurulum yapın. Bu size kurulum için yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kurulumu nasıl yapabilirim
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 4 Ocak 2019 #6 Thyk dedi: Kurulumu nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla... Cihaz kapalıyken USB bellek bağlı olsun. Alt Option tuşuna basılı tutarak açma tuşuna bas.
Thyk dedi: Kurulumu nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla... Cihaz kapalıyken USB bellek bağlı olsun. Alt Option tuşuna basılı tutarak açma tuşuna bas.