Mixtry_34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 14 Ekim 2023 #1 Merhaba ben Lenovo Windows bilgisayarımı macOS kurmak istiyorum. Ama ne yazık ki indiremiyorum. (başarısız - yasak veya sitede dosyaya ulaşılamadı) ne yapmam gerekiyor. En kısa zaman içinde bana ulaşın. Çözümüne ihtiyacım var teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2023
Merhaba ben Lenovo Windows bilgisayarımı macOS kurmak istiyorum. Ama ne yazık ki indiremiyorum. (başarısız - yasak veya sitede dosyaya ulaşılamadı) ne yapmam gerekiyor. En kısa zaman içinde bana ulaşın. Çözümüne ihtiyacım var teşekkürler.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 Google hesabına ekle ve IDM ile indir.
Mixtry_34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 14 Ekim 2023 #3 claus dedi: Google hesabına ekle ve IDM ile indir. Genişletmek için tıkla... Afedersiniz IDM nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2023
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #4 Google'da IDM yazıp indirebilirsiniz.
Mixtry_34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 15 Ekim 2023 #5 claus dedi: Google'da IDM yazıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim ve yükletmeye çalıştım. yine hata verdi. Süre geçmiş olabilir dedi. başka yön yok mu? Mixtry_34 dedi: İndirdim ve yükletmeye çalıştım. yine hata verdi. Süre geçmiş olabilir dedi. başka yön yok mu? Genişletmek için tıkla... claus dedi: Google'da IDM yazıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle diyor. Anlayamadım bi türlü. 4 gündür. uğraşıyorum indirilmesi için. Ne bilgisayar da ne de telefonda? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-15 015027.png 62,9 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleme: 15 Ekim 2023
claus dedi: Google'da IDM yazıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim ve yükletmeye çalıştım. yine hata verdi. Süre geçmiş olabilir dedi. başka yön yok mu? Mixtry_34 dedi: İndirdim ve yükletmeye çalıştım. yine hata verdi. Süre geçmiş olabilir dedi. başka yön yok mu? Genişletmek için tıkla... claus dedi: Google'da IDM yazıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle diyor. Anlayamadım bi türlü. 4 gündür. uğraşıyorum indirilmesi için. Ne bilgisayar da ne de telefonda?