Çözüldü macOS'a Visual Studio Code yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3
M1 MacBook Air. Daha önce hiç kullanmadım.

Çözüm
İndirdiğiniz uygulamayı masaüstüne veya uygulamalar klasörüne atın. Bazı uygulamalar indir-kullan gibi bir yöntemle çalışıyor sanırım. Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Açılıyor ancak kurulmuyordu.
Karşılaştığınız hatanın ekran görüntüsünü veya tanımını buraya yazarsanız yardımcı olabilirim.

İndirdiğiniz uygulamayı masaüstüne veya uygulamalar klasörüne atın. Bazı uygulamalar indir-kullan gibi bir yöntemle çalışıyor sanırım. Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Açılıyor ancak kurulmuyordu.

Çözüm
Karşılaştığınız hatanın ekran görüntüsünü veya tanımını buraya yazarsanız yardımcı olabilirim.

Hocam yüklenme işini hallettim ama Windows'a göre farklı öğrenebileceğim bir eğitim videosu vesaire var mı?

Mesela hello world yazacağım Windows'da Console Writeline diye başlıyoruz ama Mac'te başına System eklemeden olmuyor bunun gibi şeyleri nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…