rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Mac bilgisayarıma ekteki fontu indirdim. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Mesela Discord'ta mesaj yazarken bu fontu nasıl kullanabilirim? Dosya Ekleri Ekran Resmi 2021-05-22 10.37.37.png 53,6 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
Merhaba, Mac bilgisayarıma ekteki fontu indirdim. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Mesela Discord'ta mesaj yazarken bu fontu nasıl kullanabilirim?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #2 rickrollin dedi: Merhaba, Mac bilgisayarıma ekteki fontu indirdim. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Mesela Discord'ta mesaj yazarken bu fontu nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben orijinal fontu kullandığım için bilmiyorum ama @tristessehivernale ya da @Recep Baltaş biliyor olabilirler.
rickrollin dedi: Merhaba, Mac bilgisayarıma ekteki fontu indirdim. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Mesela Discord'ta mesaj yazarken bu fontu nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben orijinal fontu kullandığım için bilmiyorum ama @tristessehivernale ya da @Recep Baltaş biliyor olabilirler.