Çözüldü macOS'da korsan yazılım kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Glock

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisi öğrencisiyim ve kullandığım programların çoğu artık lisanslı olarak satılmıyor.

Bende mecburen crack ile kullanıyordum şu anki Windows bilgisayarımda şimdiye kadar. Bilgisayarı değiştirip MacBook Air alacağım ve crack olayı vs. nasıl sormak istiyorum daha önce macOS kullanmadığım için.

Aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.

Çözüm
PC'de olduğu gibi Mac'te yazılımların kırılmış sürümleri bulunabiliyor. Ve yine PC'de olduğu gibi yazılımların yaması veya Crack'leri mevcut.

Yani evet, Mac'te de korsan yazılım kullanmak mümkün.
macOS'ta exe yok hocam, haberiniz olsun. Crack kurmanız çok zor gibi.
Bu mantıkla bakarsak PC yazılımları doğrudan macOS'ta çalışmıyor zaten. Mac yazılımları da macOS'a uygun biçimde kırılıyor.

PC'de olduğu gibi Mac'te yazılımların kırılmış sürümleri bulunabiliyor. Ve yine PC'de olduğu gibi yazılımların yaması veya Crack'leri mevcut.

Yani evet, Mac'te de korsan yazılım kullanmak mümkün.
Bu mantıkla bakarsak PC yazılımları doğrudan macOS'ta çalışmıyor zaten. Mac yazılımları da macOS'a uygun biçimde kırılıyor.

Çözüm
Bilmiyordum hocam, kusura bakmayın. Fakat Windows'a göre daha zor olmaz mı kurmak? Apple'nin güvenliği daha iyi diye biliyorum.

Bilmiyordum hocam, kusura bakmayın. Fakat Windows'a göre daha zor olmaz mı kurmak? Apple'nin güvenliği daha iyi diye biliyorum.
Ne yaptığınızı biliyorsanız zorluk seviyesi Windows ile birebir aynı oluyor. Ne yaptığını bilmeyen iki işletim sistemine de virüs bulaştırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…