AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #1 Merhaba, macOS'da .NET programcısı nasıl olunur? Visual Studio veya .NET kütüphaneleri kurulmuyor diye biliyorum. MacBook almayı düşünüyorum da. Edit: C# ile ilgileniyorum ve benim için sorun yaratır mı diye soruyorum.
Merhaba, macOS'da .NET programcısı nasıl olunur? Visual Studio veya .NET kütüphaneleri kurulmuyor diye biliyorum. MacBook almayı düşünüyorum da. Edit: C# ile ilgileniyorum ve benim için sorun yaratır mı diye soruyorum.
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #2 Emülatör kullanmanız gerekebilir.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 9 Ocak 2021 #3 Bu makaleyi inceleyebilirsiniz: macOS'a .NET yükleme - .NET Hangi .NET SDK ve .NET ÃalıÅma Zamanı sürümlerinin desteklendiÄini ve macOS'a .NET'in nasıl yükleneceÄini öÄrenin. docs.microsoft.com
Bu makaleyi inceleyebilirsiniz: macOS'a .NET yükleme - .NET Hangi .NET SDK ve .NET ÃalıÅma Zamanı sürümlerinin desteklendiÄini ve macOS'a .NET'in nasıl yükleneceÄini öÄrenin. docs.microsoft.com
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 9 Ocak 2021 #4 AhmetBirkan dedi: Merhaba, macOS'da .NET programcısı nasıl olunur? Visual Studio veya .NET kütüphaneleri kurulmuyor diye biliyorum. MacBook almayı düşünüyorum da. Edit: C# ile ilgileniyorum ve benim için sorun yaratır mı diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... MateBook alabilirsiniz.
AhmetBirkan dedi: Merhaba, macOS'da .NET programcısı nasıl olunur? Visual Studio veya .NET kütüphaneleri kurulmuyor diye biliyorum. MacBook almayı düşünüyorum da. Edit: C# ile ilgileniyorum ve benim için sorun yaratır mı diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... MateBook alabilirsiniz.
wincetionx3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 3 9 Ocak 2021 #5 Windows'da linux kullanmak için VirtualBox kullanıyorlar,belki macOS'da da işler.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #6 .NET Linux, macOS ve Windows'ta çalışıyor teoride ve Microsoft dökümanlarına göre. Fakat en sağlıklı Windows'ta çalışır. VirtualBox vs. gerekli olabilir. Ek olarak Visual Studio macOS için var. Belki mümkündür diye düşünüyorum Son düzenleme: 9 Ocak 2021
.NET Linux, macOS ve Windows'ta çalışıyor teoride ve Microsoft dökümanlarına göre. Fakat en sağlıklı Windows'ta çalışır. VirtualBox vs. gerekli olabilir. Ek olarak Visual Studio macOS için var. Belki mümkündür diye düşünüyorum