macOS'da Oyun Oynanır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Selamlar. Bu konuda bir konu bulamadığım için soruyorum. Linux gibi sorunları var mı macOS'un? Yani sistemime High Sierra yüklesem yine performans alabilir miyim oyun konusunda?
Sorun dediğim yüklemesi sancılı bir süreç mi Linux ile karşılaştırıldığında?

Yok oyun oynamak için kurmuyorum yazılım için ama arada hevesimi alayım diye düşünmüştüm. Neyse napalım :(
Ek olarak laptopuma kursam Windows 10'dan daha hızlı çalışır mı?
Core İ7 3630QM
8 GB RAM 2133 MHZ
HDD var. SSD takacağım mecburen ama yine hızları benzer mi olur? Çünkü Ubuntu kurdum öldürdü bilgisayarı en son.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok oyun oynamak için kurmuyorum yazılım için ama arada hevesimi alayım diye düşünmüştüm. Neyse napalım :(

Ek olarak laptopuma kursam Windows 10'dan daha hızlı çalışır mı?
I7 3630QM
8GB RAM 2133Mhz?
ve HDD var. SSD takacağım mecburen ama yine hızları benzer mi olur? Çünkü Ubuntu kurdum öldürdü bilgisayarı en son.
Harddisk kullandığı için neredeyse Windows 10'u kullanamaz hale gelmiş birisi olarak söylüyorum, macOS bu konuda daha iyi hissettiriyor.
5400 rpm 500 GB harddisk kullanmama karşın gerek boot süresi gerek bootdan sonra uygulamaların açılış süreleri oldukça iyi, sanki SSD kullanıyormuşum gibi hissettiriyor. Windows 10 kullanacaksanız SSD şart ama bir süre daha idare etmek isterseniz macOS'a geçmenizi, en azından denemenizi tavsiye ederim. Bu arada High Sierra'da Nvidia sürücülerinin desteği olduğunu duymuştum. Oynadığınız oyunlar macOS'da varsa, Windows'da aldığınız kadar FPS alamayabilirsiniz fakat yine de oynayabilirsiniz. En azından harddiskden kaynaklı darboğaz sorununuz varsa çözüleceğini düşünüyorum. Aynı durumu ben yaşamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
MacOS desteği olan oyunları oynayabilirsin. CS:GO gibi mesela. Onun dışında BootCamp ile diski ikiye bölerek Windows kurarak oradan da oyun oynayabilirsin istersen. Parallels Desktop var bir de ama bende işe yaramadı maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı