MacOS'de Steam'e bağlanamıyorum

Merhaba. Mac üzerinden Steam'e girmeye çalışırken ağa bağlantı kurulamadı uyarısı çıkıyor. Oysa ben web üzerinden İnternet'e bağlanabiliyorum (her yerde bağlanabiliyorum) çevrim dışı modda kullanmak zorunda kalıyorum. Neden olduğunu anlamadım, bilgisayarı (Steam'i de) yeniden başlattım ama olmadı.
Teşekkürler.

Ekran Resmi 2020-07-02 23.41.05.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem tercihleri > Güvenlik ve gizlilik > Erişilebilirlik, Steam tiki var mı? Yoksa tiki işaretleyin orada yer almıyorsa uygulamayı + işaretine basıp kendiniz ekleyin. Sorunun devam etmesi üzerine Steam Betayı yükleyin.

Sistem tercihleri > güvenlik ve gizlilik > erişilebilirlik, Steam tiki var mı? Yoksa tiki işaretleyin orada yer almıyorsa uygulamayı + işaretine basıp kendiniz ekleyin. Sorunun devam etmesi üzerine Steam betayı yükleyin.

Sistem tercihlerinden direk olarak mı erişilebilirliğe girmeliyim çünkü güvenlik ve gizlilik de bulamadım.

Şimdi o seçeneği buldum dediğinizi de yaptım ama yine olmadı Steam beta kurmama da izin vermiyor sanırsam. Onun üzerine tıklayamıyorum çünkü çevrim dışı modda başlatıyorum.

Nasıl tıklayamıyor musunuz?
Yukarıdaki Menu Bar'dan Steam > Preferences > Soldaki Hesap kısmına geldikten sonra Beta katılımı > Steam Beta Update yükleyin ve yeniden başlatın.

Ekran Resmi 2020-07-03 01.04.42.png

Ekran Resmi 2020-07-03 01.04.48.png

Ekran Resmi 2020-07-03 01.04.52.png

Eki Görüntüle 606194 şimdi de böyle bir hata çıkıyor karşıma
  • Öncelikle SteamApps klasörünü yedekleyin. Yani klasörü, Steam klasörünün dışına çıkartın, mesela C:\ kök dizinine...
  • Steam'i kaldırın.
  • Güncel sürümü buradan indirin ve kurun: Steam, The Ultimate Online Game Platform
  • SteamApps klasörünü geri kopyalayın.
Sorun çözülmezse bu araç ile ağ ayarlarını sıfırlayın:

Complete Internet Repair
@BenjEmin Franklin modeme reset atmayı da deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı