MacOS'de Steam'e bağlanamıyorum

Merhaba. Mac üzerinden Steam'e girmeye çalışırken ağa bağlantı kurulamadı uyarısı çıkıyor. Oysa ben web üzerinden İnternet'e bağlanabiliyorum (her yerde bağlanabiliyorum) çevrim dışı modda kullanmak zorunda kalıyorum. Neden olduğunu anlamadım, bilgisayarı (Steam'i de) yeniden başlattım ama olmadı.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem tercihleri > Güvenlik ve gizlilik > Erişilebilirlik, Steam tiki var mı? Yoksa tiki işaretleyin orada yer almıyorsa uygulamayı + işaretine basıp kendiniz ekleyin. Sorunun devam etmesi üzerine Steam Betayı yükleyin.

Sistem tercihlerinden direk olarak mı erişilebilirliğe girmeliyim çünkü güvenlik ve gizlilik de bulamadım.

Hangi macOS sürümünü kullanıyorsunuz? Sistem tercihleri altından da görsel paylaşın.

Şimdi o seçeneği buldum dediğinizi de yaptım ama yine olmadı Steam beta kurmama da izin vermiyor sanırsam. Onun üzerine tıklayamıyorum çünkü çevrim dışı modda başlatıyorum.

Şimdi o seçeneği buldum dediğinizi de yaptım ama yine olmadı Steam beta kurmama da izin vermiyor sanırsam. Onun üzerine tıklayamıyorum çünkü çevrim dışı modda başlatıyorum.

Nasıl tıklayamıyor musunuz?
Yukarıdaki Menu Bar'dan Steam > Preferences > Soldaki Hesap kısmına geldikten sonra Beta katılımı > Steam Beta Update yükleyin ve yeniden başlatın.

Eki Görüntüle 606194 şimdi de böyle bir hata çıkıyor karşıma
@BenjEmin Franklin modeme reset atmayı da deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…