BenjEmin Franklin Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #11 akiyorm dedi: @BenjEmin Franklin modeme reset atmayı da deneyin. Genişletmek için tıkla... Steam'i sildim ama indirince açılmadan tekrar aynı hata çıkıyor.
akiyorm dedi: @BenjEmin Franklin modeme reset atmayı da deneyin. Genişletmek için tıkla... Steam'i sildim ama indirince açılmadan tekrar aynı hata çıkıyor.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 3 Temmuz 2020 #12 BenjEmin Franklin dedi: Steam'i sildim ama indirince açılmadan tekrar aynı hata çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Modemi kapatıp açmayı denediniz mi?
BenjEmin Franklin dedi: Steam'i sildim ama indirince açılmadan tekrar aynı hata çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Modemi kapatıp açmayı denediniz mi?
BenjEmin Franklin Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #13 akiyorm dedi: Modemi kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve yine sonuç olumsuz. Bir de bir şey sormak istiyorum bu beta yüklemek benim hesabıma etki eder mi ben başka bir PC'den girdiğimde bu sorunla karşılaşır mıyım yoksa normal sürümü mü indiririm direkt olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2020
akiyorm dedi: Modemi kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve yine sonuç olumsuz. Bir de bir şey sormak istiyorum bu beta yüklemek benim hesabıma etki eder mi ben başka bir PC'den girdiğimde bu sorunla karşılaşır mıyım yoksa normal sürümü mü indiririm direkt olarak?