muhammedfurkan_cgn Decapat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #11 tristessehivernale dedi: Win32 Disk Imager tavsiye ederim. Ayrıca sistem özellikleriniz neler? Her sisteme Hackintosh yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem bu: Kusura bakmayın yazamadım. Ben yeni katıldım bu gruplara, kurallara uymamışım lütfen falan demek yasakmış, yeni öğrendim=) Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
tristessehivernale dedi: Win32 Disk Imager tavsiye ederim. Ayrıca sistem özellikleriniz neler? Her sisteme Hackintosh yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem bu: Kusura bakmayın yazamadım. Ben yeni katıldım bu gruplara, kurallara uymamışım lütfen falan demek yasakmış, yeni öğrendim=)
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.029 Makaleler 63 Çözümler 170 9 Mayıs 2021 #12 Sistem uyumsuz.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #13 Raw uzantılı dosyalar Rufus kullanarak da USB belleğe yazdırılabilir. Denenmiştir.
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 2 Nisan 2022 #14 Yiğit Gençer dedi: Balena Etcher (Benim tavsiyem budur), Win32 Disk İmager, ve Rufus programlarını imajları yazdırmak için kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bencede Balena Ethcer. Çünkü win32diskimager bazen dosyaları atlayabiliyor. Örnek : Ben mojaveye kalkışmıştım. Win32diskimager ile denedim. Efi klasörü'dür vs. yok.
Yiğit Gençer dedi: Balena Etcher (Benim tavsiyem budur), Win32 Disk İmager, ve Rufus programlarını imajları yazdırmak için kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bencede Balena Ethcer. Çünkü win32diskimager bazen dosyaları atlayabiliyor. Örnek : Ben mojaveye kalkışmıştım. Win32diskimager ile denedim. Efi klasörü'dür vs. yok.