MacOS'ta dokunmatik ekran özelliği var mı?

berkay ince

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese. Benim 2'si bir arada bir Notebook'um var. Ben buna macOS kursam dokunmatik ekran özelliğini kullanabilir miyim?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Verdiğim linkte deneyen var fakat ne kadar sağlıklı çalışır bilemem. OS X bu iş için geliştirilmiş bir sistem değil sonuçta. Windows'un dokunmatik ekranlar için olan versiyonu vardı, onu kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Verdiğim linkte deneyen var fakat ne kadar sağlıklı çalışır bilemem. OS X bu iş için geliştirilmiş bir sistem değil sonuçta. Windows'un dokunmatik ekranlar için olan versiyonu vardı, onu kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten Windows kullanıyorum ve dokunmatik sorunsuz çalışıyor. Sadece MacOS yüklersem çalışır mı diye sormak istedim. Çift işletim sistemi yapmayı düşünüyorum da. Yine de ilgilendiğin için teşekkürler.

Peki bunu yapmak için ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa MacOS kurmam yeter mi?

Zaten Windows kullanıyorum ve dokunmatik sorunsuz çalışıyor. Sadece MacOS yüklersem çalışır mı diye sormak istedim. Çift işletim sistemi yapmayı düşünüyorum da. Yine de ilgilendiğin için teşekkürler.

Peki bunu yapmak için ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa MacOS kurmam yeter mi?
Orasını bilemiyorum, bu tip videoları izleyin ve standart hackintosh kurulumundan farklı şeyler var mı bir göz atın.

MacOS'un native olarak 2 parmak ve üstünü desteklemiyor sadece 1 parmak onunla ancak uygulama açıp kapatabilirsiniz büyütme işlemini bile yapamazsınız Windows 8'den itibaren buna destek verdiği için iyicene gelişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı