macOS'te Turing mimarili kart kullanma

can cem

Decapat
Başka bir forumda Turing mimarili olan bir kart kullanırsam (GTX 1660 Tİ) "Turing bağlıyken her sistem açılışında BIOS ayarlarını, monitör bağlantılarını değiştirmek zorundasın" şeklinde bir uyarı aldım. Bilgisi olan var mı? UHD 630 kullanacağım.

GTX 1660 Ti sorun çıkarır. BIOS ayarını bir kere değiştirip kaydetsen yeter. Sanırım yeni sistem toplayacaksın ve bence uyumlu bir kart alsan daha iyi olur.
Hocam affınıza sığınarak, sistemi yeni toplayacağım ve ilk kez macOS kuracağım için haliyle birkaç forumda birden soru soruyorum. Ancak farklı yanıtlar aldığım için haliyle ikilemde kaldım. Sistemin elimde patlamasını istemiyorum.
macOS'i UHD 630 ile kullanacağım, sıkıntı olmaz.
Ancak Dual Boot olarak kuracağım ve Windows tarafında da oyun oynamak için iyi bir kart almak istiyorum.

GTX 1660 Tİ kullanırsam UHD 630 ile Mojave veya High Sierra kurabilir miyim ve
Dual Boot olarak 1660 Tİ Windows' da sağlıklı çalışır mı? Her sistem açılışında Monitör bağlantılarını değiştirmek zorunda kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı