BloodQuinn Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 186 Çözümler 1 Yer Deutschland, Berlin 31 Ocak 2024 #1 Data aktarım bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum, diski bölüp Windows 10 kurdum fakat tek boot olarak yapmak istiyorum nasıl yapabilirim pek anlamadım. Eski konulardan yeni yöntemi vs var mı acaba?
Data aktarım bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum, diski bölüp Windows 10 kurdum fakat tek boot olarak yapmak istiyorum nasıl yapabilirim pek anlamadım. Eski konulardan yeni yöntemi vs var mı acaba?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 macOS'i tamamen silmek mi istiyorsun ? Win üzerinden macOS kurulu diski biçimlendir. BIOS > Boot kısmından ilk sıraya Windows boot manger'ı al.
macOS'i tamamen silmek mi istiyorsun ? Win üzerinden macOS kurulu diski biçimlendir. BIOS > Boot kısmından ilk sıraya Windows boot manger'ı al.
BloodQuinn Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 186 Çözümler 1 Yer Deutschland, Berlin 2 Şubat 2024 #3 claus dedi: macOS'i tamamen silmek mi istiyorsun ? Win üzerinden macOS kurulu diski biçimlendir. BIOS > Boot kısmından ilk sıraya Windows boot manger'ı al. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
claus dedi: macOS'i tamamen silmek mi istiyorsun ? Win üzerinden macOS kurulu diski biçimlendir. BIOS > Boot kısmından ilk sıraya Windows boot manger'ı al. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.