Çözüldü MacOS'un hangi sürümleri GTX 1050 Ti kartı destekliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alp0785

Hectopat
Merhabalar ben bir laptop kullanıcısıyım ve uzun süredir Windows kullanıyorum. Laptop gerçekten de bayağı kaliteli ve satmak istemiyorum fakat MacOS'in arayüzünü gerçekten de çok beğeniyorum. Ama insan ara sıra oyunda oynamak istiyor tabii fakat İnternet'ten bakınca hangi sürümlerinin desteklendiğini göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1) Evet SSD'ye Dual Boot yaparsın. Sahip olduğun HDD de FAT32 biçiminde ise işlem yapmadan kullanman mümkün.
2) Bu soruda bir tezatlık var. Az önce ikisini de SSD'ye kurmuştun. Neyse, Windows HDD'de, macOS SSD'de olarak bu sorunu cevaplıyorum. Diskin NTFS biçimde olacağından ancak FAT32 dosya sistemli bir bölüntü açarsan HDD'yi kullanabilirsin.
Teşekkürler, fakat Dual Boot nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir videolu kaynak ya da makale yazısı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…