K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.179 19 Mayıs 2019 #11 166079 dedi: @Kastanbolu HDD'den başlat sen tekrar bakarız. Discord sunucusuna tekrar gelir misin? Genişletmek için tıkla... Atarmisin dc suan bahsettigim yazida kaldi dugmesinden acip kapatayim mi?
166079 dedi: @Kastanbolu HDD'den başlat sen tekrar bakarız. Discord sunucusuna tekrar gelir misin? Genişletmek için tıkla... Atarmisin dc suan bahsettigim yazida kaldi dugmesinden acip kapatayim mi?
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 19 Mayıs 2019 #12 @Kastanbolu nasıl yani hiç kopyalamaya geçmedi mi? Eğer olmadıysa yarın müsaitsen bakarız. Kapatırsan sıkıntı yok tekrar kopyalamayı deneriz. Discord Son düzenleme: 19 Mayıs 2019
@Kastanbolu nasıl yani hiç kopyalamaya geçmedi mi? Eğer olmadıysa yarın müsaitsen bakarız. Kapatırsan sıkıntı yok tekrar kopyalamayı deneriz. Discord
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.179 19 Mayıs 2019 #13 166079 dedi: @Kastanbolu nasıl yani hiç kopyalamaya geçmedi mi? Eğer olmadıysa yarın müsaitsen bakarız. Kapatırsan sıkıntı yok tekrar kopyalamayı deneriz. Discord Genişletmek için tıkla... Yok malesef geçmesu 1 saate yakın beklettim windows hazirlaniyor lutfen bekleyiniz ekraninda kapatip açtim şimdi bir şeyler yapiyor ne saçma
166079 dedi: @Kastanbolu nasıl yani hiç kopyalamaya geçmedi mi? Eğer olmadıysa yarın müsaitsen bakarız. Kapatırsan sıkıntı yok tekrar kopyalamayı deneriz. Discord Genişletmek için tıkla... Yok malesef geçmesu 1 saate yakın beklettim windows hazirlaniyor lutfen bekleyiniz ekraninda kapatip açtim şimdi bir şeyler yapiyor ne saçma