batuhan68y Zeptopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #1 Merhaba değerli üyeler. SSD de bulunan Windows'umu M.2 diskime kopyaladım bütün işlemler tamam ancak bilgisayar açılırken bu şekilde çift işletim sistemi gözüküyor. Diskte gözüken bölümler bu şekilde. Bunlardan hangisi tetikliyor olabilir?
Merhaba değerli üyeler. SSD de bulunan Windows'umu M.2 diskime kopyaladım bütün işlemler tamam ancak bilgisayar açılırken bu şekilde çift işletim sistemi gözüküyor. Diskte gözüken bölümler bu şekilde. Bunlardan hangisi tetikliyor olabilir?
2 238811 Hectopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 4 Kasım 2021 #2 Normaldir, MSConfig üzerinden kullanmadığımız sistemi silebilirsin ama ben önermiyorum.
batuhan68y Zeptopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #3 238811 dedi: Normaldir, MSConfig üzerinden kullanmadığımız sistemi silebilirsin ama ben önermiyorum. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yaptım ve düzeldi teşekkür ederim.
238811 dedi: Normaldir, MSConfig üzerinden kullanmadığımız sistemi silebilirsin ama ben önermiyorum. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yaptım ve düzeldi teşekkür ederim.