winamp2 Hectopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 SSD'nin 233 GB'lik bölümü disk yönetiminden ayrılmamış kısım olarak gözüküyor. Ayırmam mı gerekir? Çünkü program o alanı seçmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
SSD'nin 233 GB'lik bölümü disk yönetiminden ayrılmamış kısım olarak gözüküyor. Ayırmam mı gerekir? Çünkü program o alanı seçmiyor.
Çözüm winamp2 27 Kasım 2020 Recep Baltaş dedi: Önce diskpart ile SSD'nizi temizleyin. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... SSD'yi yeni aldım. Sorunu cloned Partition properties kısmından çözdüm şu an kopyalama yapıyor. Sorunun çözümünde bu videodan esinlendim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş dedi: Önce diskpart ile SSD'nizi temizleyin. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... SSD'yi yeni aldım. Sorunu cloned Partition properties kısmından çözdüm şu an kopyalama yapıyor. Sorunun çözümünde bu videodan esinlendim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Kasım 2020 #2 Önce diskpart ile SSD'nizi temizleyin. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Artı 0 Eksi
Önce diskpart ile SSD'nizi temizleyin. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net
KS KS winamp2 Hectopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Önce diskpart ile SSD'nizi temizleyin. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... SSD'yi yeni aldım. Sorunu cloned Partition properties kısmından çözdüm şu an kopyalama yapıyor. Sorunun çözümünde bu videodan esinlendim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 27 Kasım 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: Önce diskpart ile SSD'nizi temizleyin. Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... SSD'yi yeni aldım. Sorunu cloned Partition properties kısmından çözdüm şu an kopyalama yapıyor. Sorunun çözümünde bu videodan esinlendim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et