Macro İçin VDS Önerisi

vibiwed850

Centipat
Merhabalar, iyi günler.

Bir işlem için bir tür bot denilebilecek bir mouse -klavye recorder kullanıyorum. İşlem çok basit ekranda belirlenen yerlere mouse tıklamaları ve klavye tuşları basıyor. Bunu kendi bilgisayarlarımdan kullanabiliyorum. Bilgisayar ihtiyacım olduğu için bunu araştırıp VDS kiralayarak oradan devam ettirmeye karar verdim. Bir çok firma denedim, özelliklerini arttırıp eksilterek verimi artırmaya çalıştım lakin bir türlü başarı olamadım.

Sunucunun işlemcisi ve benim oldukça eski laptop işlemcimi kıyaslayınca sunucunun da en az laptopım kadar verimli olması gerekir diye düşünüyorum. Bir akıl verin lütfen. :) Kıyaslamak için söyleyeyim 2410M işlemcili 2 çekirdek 4 thread laptopım var. Kiraladığım sunucunun işlemcisi X5660 ve bundan 5 adet CPU kiraladım. Laptopıma fark atması gerekir diye düşündüm, bırakın fark atmayı yakalayamıyor bile. Ayrıca bağlantı kurduğum program işlem sırasında kapalı oluyor yani işlem sırasında sunucuyu yoracak fazladan bir işlem de yapmıyorum.

Ayrıca laptopımda SSD yok sunucuda var. Sunucunun çıkış interneti daha hızlı. Her parametre sunucuyu öne çıkarıyor ama nafile.

Tek ihtimal bilgisayarın harici ekran kartının olması diye düşünüyorum ama o da oldukça eski. Verebileceğim bilgiler bunlar. Kafa yorup, ilgilenip bir çözüm önerisinde bulunursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı