Kİmyon Centipat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Selamlar herkese ben G502 Hero kullanıyorum. Valorant için nasıl makro yapabilirim silahın sekmemesi için G HUB üzerinden şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar herkese ben G502 Hero kullanıyorum. Valorant için nasıl makro yapabilirim silahın sekmemesi için G HUB üzerinden şimdiden teşekkür ederim.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #2 Valorant'da Makro açmak yasak diye biliyorum.
Kİmyon Centipat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 egehararli dedi: Valorant'ta makro açmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki CS:GO'da nasıl yaparım?
egehararli dedi: Valorant'ta makro açmak yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki CS:GO'da nasıl yaparım?
bercesteS Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 Kİmyon dedi: Peki CS:GO'da nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Neden makro yapma hevesindesiniz?
Kİmyon dedi: Peki CS:GO'da nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Neden makro yapma hevesindesiniz?
Kİmyon Centipat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #5 bercesteS dedi: Neden makro yapma hevesindesiniz? Genişletmek için tıkla... Kötü oynuyorum açıkçası bende çok istemiyorum bayılmıyorum ama aimi geliştirecek vaktim yok zevk almak için oyundan.
bercesteS dedi: Neden makro yapma hevesindesiniz? Genişletmek için tıkla... Kötü oynuyorum açıkçası bende çok istemiyorum bayılmıyorum ama aimi geliştirecek vaktim yok zevk almak için oyundan.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.445 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 Hayırdır yeteneksiz misin, ne bu macro isteği?
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #7 Kİmyon dedi: Kötü oynuyorum açıkçası bende çok istemiyorum bayılmıyorum ama aimi geliştirecek vaktim yok zevk almak için oyundan. Genişletmek için tıkla... Zevk almak içinse makro yapmakla neden uğraşıyorsun ki? Rastgele oyna.
Kİmyon dedi: Kötü oynuyorum açıkçası bende çok istemiyorum bayılmıyorum ama aimi geliştirecek vaktim yok zevk almak için oyundan. Genişletmek için tıkla... Zevk almak içinse makro yapmakla neden uğraşıyorsun ki? Rastgele oyna.
SelahattinB Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #8 Kİmyon dedi: Selamlar herkese ben G502 Hero kullanıyorum. Valorant için nasıl makro yapabilirim silahın sekmemesi için G HUB üzerinden şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Deneme yanılma yöntemi ile tıklamalar arasındaki gecikmeyi girerek deneyebilirsiniz. Ancak oynayışınızı geliştireceğini veya alacağınız zevki arttıracağını sanmıyorum.
Kİmyon dedi: Selamlar herkese ben G502 Hero kullanıyorum. Valorant için nasıl makro yapabilirim silahın sekmemesi için G HUB üzerinden şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Deneme yanılma yöntemi ile tıklamalar arasındaki gecikmeyi girerek deneyebilirsiniz. Ancak oynayışınızı geliştireceğini veya alacağınız zevki arttıracağını sanmıyorum.