S serkanv76 Picopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Jitbit macro Recorder'ın kendi sitesinden indirdim fakat 1 tane virüs gözüktü VirusTotal'de. Temiz virüssüz olanı var mı?
Jitbit macro Recorder'ın kendi sitesinden indirdim fakat 1 tane virüs gözüktü VirusTotal'de. Temiz virüssüz olanı var mı?
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.066 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2024 #2 serkanv76 dedi: Jitbit macro Recorder'ın kendi sitesinden indirdim fakat 1 tane virüs gözüktü VirusTotal'de. Temiz virüssüz olanı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz macro recorderin dosyasını VirusTotal'e atıp sonuclarını benimle paylaşabilir misiniz çünkü virüs dediğiniz şeyin false positive olma ihtimalide var.
serkanv76 dedi: Jitbit macro Recorder'ın kendi sitesinden indirdim fakat 1 tane virüs gözüktü VirusTotal'de. Temiz virüssüz olanı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam indirdiğiniz macro recorderin dosyasını VirusTotal'e atıp sonuclarını benimle paylaşabilir misiniz çünkü virüs dediğiniz şeyin false positive olma ihtimalide var.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 385 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 Genel kanının aksine, VirusTotal'de çıkan kırmızı yazılar içinde bulunan virüsler değil, o dosyayı tarayan anti virus sistemlerinin tespit ettikleri malware tipleridir. VirusTotal linkini veya dosyayı bırakırsanız inceleme sağlayabiliriz.
Genel kanının aksine, VirusTotal'de çıkan kırmızı yazılar içinde bulunan virüsler değil, o dosyayı tarayan anti virus sistemlerinin tespit ettikleri malware tipleridir. VirusTotal linkini veya dosyayı bırakırsanız inceleme sağlayabiliriz.