MacroDroid uygulaması silinmiyor

Batuyed

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-4770 3.4ghz, Rx 480 4GB, 16GB Ram 1600mhz, 450W Psu.
Meslek
Öğrenci
Merhaba, telefonuma bir hafta önce kadar Macrodroid'i Google Play'den indirdim komut çalıştırmak için istediği izinleri verdim ve şu an uygulamayı kaldırınca 1 saniyeliğine uygulama gidiyor, Telefonun ana ekranında en üstünde kaldırılamıyor yazıyor ve uygulama yazı ile birlikte geri geliyor. Silmeye çalışmadan önce normal kullanırken MIUI yazısı geldi bir anda, otomatik güncelleme kapalı, açıkçası endişeleniyorum. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Cihaz yöneticileri kısmından uygulamanın tikini kaldırın ve tekrar deneyin.

Cihaz yöneticileri kısmından uygulamanın tikini kaldırın ve tekrar deneyin.
Teşekkürler sonuca ulaştım fakat miui yazısı ile ilgisi var mı neden Normal kullanırken bi anda miui yazısı gelir?

Teşekkürler sonuca ulaştım fakat MIUI yazısı ile ilgisi var mı neden normal kullanırken bir anda MIUI yazısı gelir?

Teknik olarak Android yazılımındaki system_server bileşeni çöktüğü için hot boot işlemine giriyor, cihaz yeni açılıyor gibi davranır. O bileşen çöktüğü için öyle oluyor.

Teknik olarak Android yazılımındaki system_server bileşeni çöktüğü için hot boot işlemine giriyor, cihaz yeni açılıyor gibi davranır. O bileşen çöktüğü için öyle oluyor.

Endişelenmeli miyim normal bir şey mi bu, ben bir şey yaptığım için mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…