Macrorify neden şifre ve ödeme detayına erişmek istiyor?

pleasnt88

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir oyun için Play Store'de var olan yani APK değil macrorify adlı uygulamayı indirdim, 3 tane izin istiyor. Bir tanesi telefona tam erişim izni. 3 tane erişime izin verince "Macrorify ile kayıt veya yayınlama başlatılsın mı? Ve altında Macrorify ekranınızda görünen veya kayıt ya da yayın sırasında cihazınızdan oynatılan tüm bilgilere erişecektir. Bu bilgiler arasında şifreler, ödeme detayları, fotoğraflar, mesajlar, ve çaldığınız sesler gibi bilgiler yer alır." yazısı var burada şifre ve ödeme detayı dikkatimi çekti. Neden bir uyulama şifre ve ödeme detayı istesin ve uyulama Play Store'de 44 bin yorum almış. Puanı 4.5. 1 milyon indirmesi var. Bunlara inanıp güvenmek mi gerek yoksa şifre ve ödeme detayı dediği için sakat bir iş mi sizce?

Uygulama, şifre ve ödeme detayı istemiyor. Google uyarıyor "bak bu uygulama ekranını görebilecek ekranda şifren falan gözükürse onları da görebilir" diye.

Uygulama, şifre ve ödeme detayı istemiyor. Google uyarıyor "bak bu uygulama ekranını görebilecek ekranda şifren falan gözükürse onları da görebilir" diye.
o zaman ben uyuglamayı oyun içinde aktif tutup işim bitince kapatırsam herhangi bir sorun olmaz değilmi ? bilgi vs çalınması herhangi özel bir kamera fotograflar gibi yere erişemez değilmi

O zaman ben uyuglamayı oyun içinde aktif tutup işim bitince kapatırsam herhangi bir sorun olmaz değil mi? Bilgi vs çalınması herhangi özel bir kamera fotograflar gibi yere erişemez değil mi?

Telefona tam erişim izni vermişsin dosyalarına falan erişebilir. Sorun yaşayacağını sanmam ama bilinmeyen bir uygulama değil.

Telefona tam erişim izni vermişsin dosyalarına falan erişebilir. Sorun yaşayacağını sanmam ama bilinmeyen bir uygulama değil.
teşekkür ederim peki son bir sorum olacaktı bu konuda uygulama üzerinden kendilerinin discord sayfasına baglanmak için tıkladıgımda telefon siteyi açmayıp uyarı veriyor bu site herzamanınkinin dışında olağan dışı birşey algıladı şifreleriniz çalınabilir tarzı uyarı vermişti yani uygulama discorda başka bir veri üzerinden yönlendiriyor ve korumasız kalıyormusum gibi bir uyarı vermişti birde uygulamayı kapatmıştım ama telefona bıldırım olarak bu uygulama telefonunuza erişebilir diye bildirim gelmişti kaldırmıştım tüm bunlara rağmen uygulamayı kullanmamak daha mantıklı gibi geliyor fikiriniz nedir acaba bu konuda?

Teşekkür ederim peki son bir sorum olacaktı bu konuda uygulama üzerinden kendilerinin Discord sayfasına baglanmak için tıkladığımda telefon siteyi açmayıp uyarı veriyor bu site her zamanınkinin dışında olağan dışı bir şey algıladı şifreleriniz çalınabilir tarzı uyarı vermişti yani uygulama Discord'a başka bir veri üzerinden yönlendiriyor ve korumasız kalıyormusum gibi bir uyarı vermişti bir de uygulamayı kapatmıştım ama telefona bıldırım olarak bu uygulama telefonunuza erişebilir diye bildirim gelmişti kaldırmıştım tüm bunlara rağmen uygulamayı kullanmamak daha mantıklı gibi geliyor fikiriniz nedir acaba bu konuda?

Yani ben olsam telefonuma tam erişimi olan 3. parti bir uygulama kullanmazdım. Kullanacak olursam da ayarlardan internete erişimini kapatırdım. İnternete erişimini kapatırsanız bir sorun çıkmaz.

uygulamanın internete erişimini nasıl yani nerden kapatacagım ?
Screenshot_2024-12-21-19-47-19-04_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
Screenshot_2024-12-21-19-47-42-64_f477f0d1f9efd6499236910aab472e51.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı