Macross izleme sırası nedir?

Akratos

Hectopat
Macross başlamak istiyorum. Bilgili biri varsa bana izleme sırasını yazabilir mi?

Macross başlamak istiyorum. Bilgili biri varsa bana izleme sırasını yazabilir mi?
Selamın aleyküm yayınlanma tarihleri gayet yeterli olsa da yine özel olarak istiyorsanız.

"Macross, ilk olarak 1980'de önerilen uzun soluklu bir seridir. Macross serilerinin üç ana öğesi vardır: 1. dönüşen mecha'ları içeren bir savaş veya çatışma; 2. genellikle üçgen biçiminde bir aşk hikayesi; 3. kültürel değişim için bir güç olarak müzik. Bu, kronolojik sıraya göre önerilen bir izleme listesidir."

Macross 25-shuunen Kinen: All That VF Macross Zero Version (İstiyorsanız atlayabilirsiniz)

Super Dimensional Fortress Macross

Macross Flash Back 2012 (İstiyorsanız atlayabilirsiniz)

Macross Plus Movie Edition (Bazı Olaylar değişmiş izlenmesi öneriliyor)

Macross 7 Plus (İstiyorsanız Atlayabilirsiniz)

Macross 7 Encore (İstiyorsanız Atlayabilirsiniz)

Macross 7 Movie: Ginga ga Ore wo Yondeiru! (İstiyorsanız Atlayabilirsiniz)

Macross Dynamite 7 (İstiyorsanız Atlayabilirsiniz)

Macross F (Yeni Hikaye)

Macross F Movie 1: Itsuwari no Utahime (Frontier'ın film yeniden yorumu. Hikayeye yeni içerik ekler. (Bazı olayların nasıl gerçekleştiğini değiştirir.))

Macross F Movie 2: Sayonara no Tsubasa (Frontier'in film yeniden yorumu. Yeni içerik ekler ve Macross Frontier'in hikayesini tamamlar.)

Macross FB7: Ore no Uta wo Kike! (İsterseniz atlayabilirsiniz Macross 7, Frontier karakterlerinin yer aldığı bazı yeni sahnelerin arasına yerleştirilen, uzun metrajlı film uzunluğundaki görüntüleri yeniden düzenledi.)

https://myanimelist.net/anime/28013/Macross_Δ?q=Macross Delta&cat=anime (Yeni Hikaye)

(Macross Evreni'nde yeni bir hikaye: SDFM olaylarından 80 yıl sonra, nispeten uzun bir barış dönemini sonlandıran yeni bir uzaylı istilası.)

(Big West tarafından yapılmış, ancak Studio Nue veya Shouji Kawamori'nin katkısı olmadan yapılmış ve artık hemen hemen herkes tarafından reddedilmiştir.)

Super Dimensional Fortress Macross II: The Movie (Macross II: Lovers Again filminin yeniden yorumlanması.)

Allaha Emanetsiniz.

CR: AnimePlanet: "Naemah"

Tam da böyle bir şey lazımdı teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…