Macrosu olan fare önerisi

EmreGUGU

Hectopat
Herkese selam arkadaşlar,
Oyun için kullanacağım kablolu macro fareye ihtiyacım var bütçem 600TL ile 1400TL arası ama işimi görsün yeter diye düşünüyorum. Macro yazılımı kolay ve stabil olmalı, anlaşılır ve hatasız çalışmalı. Macro ayarlamaları ve kullanım arayüzü olarak genelde Logitech tercih ediliyor her yerde ama Logitech fiyatları da açıkçası biraz abartılmış olarak görüyorum. Halihazırda Logitech G305 kullanıyordum ama kardeşime verdim. Şu an M171 kullanıyorum ve kablolu macro fareye geçiş yapmam gerekiyor. Performans gerektiren oyunlar hiç oynamıyorum. Chill oyunlar tercihimdir. Macro ise MMORPG oyunun birinde lazım olacak bana.
Araştırdığım Mouse'lar aşağıdaki gibi, tabii ki yeni önerilere açığım ama macro arayüzü kullanışlı ve stabil olmalı bu önemli.
  • Logitech G G402 hyperion Fury.
  • Redragon M612 Predator.
  • Lenovo Lecoo ms140.

Logi 305 nasıl kötü mü? En iyi yazılımı olan razen ve logi. Başkasına bakma makro atacaksan.

Şansına bunu dene https://www.hepsiburada.com/rampage...i-sarjli-gaming-oyuncu-mouse-p-HBCV000060T1W2

Bundaki sensör de ucuzlar arasında iyi olanlardan. Macro vardır bunlarda.

Logi 305 nasıl kötü mü? En iyi yazılımı olan razen ve logi. Başkasına bakma makro atacaksan.

Şansına bunu dene https://www.hepsiburada.com/rampage...i-sarjli-gaming-oyuncu-mouse-p-HBCV000060T1W2

Bundaki sensör de ucuzlar arasında iyi olanlardan. Macro vardır bunlarda.
Logi 305 orta tuşu çok hızlı bozuldu, yukarı yapıyosun aşağı gidiyor aşağı çekiyosun yuları gidiyor, bazen stabil çalışıyor vs. vs. Rampage hiç girmem OEM ürün onlar.

İkisi de kötü.

Ben Razer kullanıyorum bana kötü olan neyi söyler misin?
Ayrıca uzun yıllar LOGI602 kullandım. 8 yıl sorunsuz hala çalışıyor. Makro ataması da kolay.
2 side yazılım konusunda harikadır.

Logi 305 orta tuşu çok hızlı bozuldu, yukarı yapıyorsun aşağı gidiyor aşağı çekiyosun yuları gidiyor, bazen stabil çalışıyor vs. vs. Rampage hiç girmem OEM ürün onlar.

1000TL civarı fare yok başka atak X6 serisi var Temu da vergi dahail 1200 geliyor.

Logi biraz şans işi çift tık yapıyormuş bazısında çabuk bozuluyor.
Bende o yüzden razen geçtim. Aşırı iyi sensör ve bağlantı. Sorunsuz ama çok pahalı oldu.

Böyle bir şey alırdım farem bozulursa. 1250TL civarı.

Son düzenleme:
Herkese selam arkadaşlar,
Oyun için kullanacağım kablolu macro fareye ihtiyacım var bütçem 600TL ile 1400TL arası ama işimi görsün yeter diye düşünüyorum. Macro yazılımı kolay ve stabil olmalı, anlaşılır ve hatasız çalışmalı. Macro ayarlamaları ve kullanım arayüzü olarak genelde Logitech tercih ediliyor her yerde ama Logitech fiyatları da açıkçası biraz abartılmış olarak görüyorum. Halihazırda Logitech G305 kullanıyordum ama kardeşime verdim. Şu an M171 kullanıyorum ve kablolu macro fareye geçiş yapmam gerekiyor. Performans gerektiren oyunlar hiç oynamıyorum. Chill oyunlar tercihimdir. Macro ise MMORPG oyunun birinde lazım olacak bana.
Araştırdığım Mouse'lar aşağıdaki gibi, tabii ki yeni önerilere açığım ama macro arayüzü kullanışlı ve stabil olmalı bu önemli.
  • Logitech G G402 hyperion Fury.
  • Redragon M612 Predator.
  • Lenovo Lecoo ms140.
El boyutun ve tutuş şeklin nedir? En gerekli bilgiler yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı