Çözüldü Macrovision corporation Zararlı Mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0ndefined

Hectopat
Daha fazla  
ASUS'un Realtek Audio Driver'ini ASUS'un kendi sitesinden indirdim ve dosyayı açtım kurulumu yapacaktım ki yayımcı macrovision corporation yazıyordu, bu yayımcıyı internette arattım ama pek sonuç bulamadım. Bu yayımcı zararlı mıdır? PC'ye kursam virüs bulaşır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Belirttiğiniz isim, şirketin uzun ismi olarak geçiyor. Yayıncı, zararlı olarak gözükmüyor. Bilinmeyen bir yayıncı tarafından kurulum dosyası indirilmeye çalışılsaydı, Windows uyarı ekranında size belirtecekti. Eğer sürücünüzü resmi ve önerilen (sisteminizin donanımını sağlayan üretici tarafından) sitesinden indirdiyseniz, sorun olmayacaktır.
Rovi Corporation; yönlendirme teknolojisi, kopyalamaya karşı koruma, endüstri standardı ağ ve dijital eğlence cihazları ve hizmetleri için medya yönetimi teknolojiyi sunan ABD merkezli bir şirkettir.
Belirttiğiniz isim, şirketin uzun ismi olarak geçiyor. Yayıncı, zararlı olarak gözükmüyor. Bilinmeyen bir yayıncı tarafından kurulum dosyası indirilmeye çalışılsaydı, Windows uyarı ekranında size belirtecekti. Eğer sürücünüzü resmi ve önerilen (sisteminizin donanımını sağlayan üretici tarafından) sitesinden indirdiyseniz, sorun olmayacaktır.
Rovi Corporation; yönlendirme teknolojisi, kopyalamaya karşı koruma, endüstri standardı ağ ve dijital eğlence cihazları ve hizmetleri için medya yönetimi teknolojiyi sunan ABD merkezli bir şirkettir.

Son düzenleme:
Çözüm

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…