AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #1 Şimdi okulda futbol turnuvası başladı ve bugünde maçımız vardı heyecanım yüzünden çok basit hatalar yaptım. Heyecanımı nasıl yenebilirim?
Şimdi okulda futbol turnuvası başladı ve bugünde maçımız vardı heyecanım yüzünden çok basit hatalar yaptım. Heyecanımı nasıl yenebilirim?
R rwexa Femtopat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #2 Merak etme oynadıkça alışırsın arkadaşların sana bağırıp çağırıyorlarsa onları dinleme soğukkanlı ol sakin kal.
Merak etme oynadıkça alışırsın arkadaşların sana bağırıp çağırıyorlarsa onları dinleme soğukkanlı ol sakin kal.
dozy Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 AnLexX dedi: Şimdi okulda futbol turnuvası başladı ve bugünde maçımız vardı heyecanım yüzünden çok basit hatalar yaptım. Heyecanımı nasıl yenebilirim? Genişletmek için tıkla... 2 sene önce futsal maçında batırmıştım benim yüzümden kaybetmiştik pazartesi maç var gene heycanlanip batıracağım diye çok korkuyorum
AnLexX dedi: Şimdi okulda futbol turnuvası başladı ve bugünde maçımız vardı heyecanım yüzünden çok basit hatalar yaptım. Heyecanımı nasıl yenebilirim? Genişletmek için tıkla... 2 sene önce futsal maçında batırmıştım benim yüzümden kaybetmiştik pazartesi maç var gene heycanlanip batıracağım diye çok korkuyorum