1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Acaba bir saatlik futbol maçından önce enerji içeceği içilir mi? Herhangi bir zararı olur mu veya ek olarak daha fazla koşmamı sağlar mı? Benim için kritik bir maç olacak, her zamankinden daha çok efor sarf etmek istiyorum.
Acaba bir saatlik futbol maçından önce enerji içeceği içilir mi? Herhangi bir zararı olur mu veya ek olarak daha fazla koşmamı sağlar mı? Benim için kritik bir maç olacak, her zamankinden daha çok efor sarf etmek istiyorum.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Aralık 2024 #2 Enerji içeçeği yerine filtre kahve için. Enerji içecekleri pek önerilmez.
1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 MarkusRuhl dedi: Enerji içeçeği yerine filtre kahve için. Enerji içecekleri pek önerilmez. Genişletmek için tıkla... Aralıksız koşacak enerjiyi bana verir mi sizce? Normalde de çok koşuyorum ancak daha da fazla olmasını istiyorum bir maçlığına.
MarkusRuhl dedi: Enerji içeçeği yerine filtre kahve için. Enerji içecekleri pek önerilmez. Genişletmek için tıkla... Aralıksız koşacak enerjiyi bana verir mi sizce? Normalde de çok koşuyorum ancak daha da fazla olmasını istiyorum bir maçlığına.