ArdaOzdmr Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Öğretmeni 19 Aralık 2024 #1 Selam arkadaşlar, Mac'te Türk Telekom internet sağlayıcısı ile Discord'a nasıl erişim sağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Selam arkadaşlar, Mac'te Türk Telekom internet sağlayıcısı ile Discord'a nasıl erişim sağlayabilirim?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 19 Aralık 2024 #2 Ben Warp kullaniyorum. MacBook'ta oyun oynamayacaksan yada tum sistemden VPN kullanman sorun degilse, Warp'i dumduz indirip kullanabilirsin. Yada alternatif olarak Warp'in Zero Trust muhabbetiyle sadece Discord'u VPN'e alabiliyorsun; Su konuyu inceleyebilirsin; Rehber: WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme (MacOS'te de calisiyordur diye tahmin ediyorum cunku ayni ozellikler var) Artı 0 Eksi
Ben Warp kullaniyorum. MacBook'ta oyun oynamayacaksan yada tum sistemden VPN kullanman sorun degilse, Warp'i dumduz indirip kullanabilirsin. Yada alternatif olarak Warp'in Zero Trust muhabbetiyle sadece Discord'u VPN'e alabiliyorsun; Su konuyu inceleyebilirsin; Rehber: WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme (MacOS'te de calisiyordur diye tahmin ediyorum cunku ayni ozellikler var)