Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Merhaba M2 MacBook'um da ETS 2 oynayabilir miyim? Bu videoda oynandığını görüyorum ama emin olamadım yardımcı olabilecek var mı? Video Link
Merhaba M2 MacBook'um da ETS 2 oynayabilir miyim? Bu videoda oynandığını görüyorum ama emin olamadım yardımcı olabilecek var mı? Video Link
Eymenz Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.967 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 Eakkuzu dedi: Merhaba M2 MacBook'um da ETS 2 oynayabilir miyim? Bu videoda oynandığını görüyorum ama emin olamadım yardımcı olabilecek var mı? Video Link Genişletmek için tıkla... Arkadasımdada vardı Mac bizimle oynuyordu vallahi.
Eakkuzu dedi: Merhaba M2 MacBook'um da ETS 2 oynayabilir miyim? Bu videoda oynandığını görüyorum ama emin olamadım yardımcı olabilecek var mı? Video Link Genişletmek için tıkla... Arkadasımdada vardı Mac bizimle oynuyordu vallahi.