muhammettk Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Mac bilgisayarda Luca uygulamasına giriş yaptım ama gelir idaresine bağlanmaya çalışırken hata veriyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri image.jpg 113,5 KB · Görüntüleme: 48 image.jpg 122,1 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
Mac bilgisayarda Luca uygulamasına giriş yaptım ama gelir idaresine bağlanmaya çalışırken hata veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Pumaisher70 Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:57 #2 Hocam selamlar mac de luca rahat kullanılıyor mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 dakika önce
muhammettk Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:00 #3 Pumaisher70 dedi: Hocam selamlar Mac de luca rahat kullanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Lucayı ben değil babam kullanıyor. İlk başta kurulum birazcık zahmetli ama sorunsuz kullanılıyor ve alışana gayet konforlu Tek bir sıkıntı pop-up pencerelerde bir miktar takılmalar olabiliyor bu bilgisayardan değil programdan kaynaklı.
Pumaisher70 dedi: Hocam selamlar Mac de luca rahat kullanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Lucayı ben değil babam kullanıyor. İlk başta kurulum birazcık zahmetli ama sorunsuz kullanılıyor ve alışana gayet konforlu Tek bir sıkıntı pop-up pencerelerde bir miktar takılmalar olabiliyor bu bilgisayardan değil programdan kaynaklı.