emrecvdr Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 7 27 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Mac bilgisayarda Ethereum nasıl kazabilirim? (Minergate ile olmadı o tarz uygulamalar istemiyorum)
Arkadaşlar Mac bilgisayarda Ethereum nasıl kazabilirim? (Minergate ile olmadı o tarz uygulamalar istemiyorum)
melike127 Decapat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Şubat 2021 #2 Meraktan soruyorum, mining nasıl yapılıyor? Hep merak etmişimdir. Bir de ekran kartına falan önem veriyorlar sanırım.
Meraktan soruyorum, mining nasıl yapılıyor? Hep merak etmişimdir. Bir de ekran kartına falan önem veriyorlar sanırım.
M Mfellnir Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 emrecvdr dedi: Arkadaşlar Mac bilgisayarda Ethereum nasıl kazabilirim? (Minergate ile olmadı o tarz uygulamalar istemiyorum) Genişletmek için tıkla... bence yapılmaz
emrecvdr dedi: Arkadaşlar Mac bilgisayarda Ethereum nasıl kazabilirim? (Minergate ile olmadı o tarz uygulamalar istemiyorum) Genişletmek için tıkla... bence yapılmaz