cuazc Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #1 Şimdi benim bir arkadaşım Mac kullanıyor ve MTA indirmek istiyor ama internet sitesinde görünmüyor. Sizce nasıl indirebilir?
Şimdi benim bir arkadaşım Mac kullanıyor ve MTA indirmek istiyor ama internet sitesinde görünmüyor. Sizce nasıl indirebilir?
RXT Femtopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 Al kardeşim istediğin tüm Windows uyuglamalarını bu rehber ile Mac'a indirebilirsin. Mac'e Windows Kurmadan Windows Programlarını Çalıştırma Mac OS'te Windows kurarak programları çalıştırabiliyoruz ama Windows kurmadan da Wine veya PlayOnMac ile nasıl program veya oyun yüklenir, yazımda anlatıyorum. tahiryildiz.com Artı 0 Eksi
Al kardeşim istediğin tüm Windows uyuglamalarını bu rehber ile Mac'a indirebilirsin. Mac'e Windows Kurmadan Windows Programlarını Çalıştırma Mac OS'te Windows kurarak programları çalıştırabiliyoruz ama Windows kurmadan da Wine veya PlayOnMac ile nasıl program veya oyun yüklenir, yazımda anlatıyorum. tahiryildiz.com