Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Mac'te hard diskten bir diğer harddiskime veri aktarırken bu hatayı alıyorum. Arkadaşlar nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri Ekran Resmi 2024-10-04 14.08.25.png 115,1 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2024
Mac'te hard diskten bir diğer harddiskime veri aktarırken bu hatayı alıyorum. Arkadaşlar nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 Diğer diskte sorun olabilir, sağlığını kontrol ettin mi ?
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 claus dedi: Diğer diskte sorun olabilir, sağlığını kontrol ettin mi ? Genişletmek için tıkla... Ettim sorun yok apple destek ile görüşme sağladım formatı destekleyemediği için bir klasörü aktaramadım onun haricindekileri aktardım sorun çözülmüş oldu.
claus dedi: Diğer diskte sorun olabilir, sağlığını kontrol ettin mi ? Genişletmek için tıkla... Ettim sorun yok apple destek ile görüşme sağladım formatı destekleyemediği için bir klasörü aktaramadım onun haricindekileri aktardım sorun çözülmüş oldu.
M McKnight Kilopat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #4 Windows'tan dosya aktarırken buna benzer hata alıyordum. Dosyayı ZIP olarak kopyaladığımda sıkıntı olmuyordu bu şekilde çözülebilir.
Windows'tan dosya aktarırken buna benzer hata alıyordum. Dosyayı ZIP olarak kopyaladığımda sıkıntı olmuyordu bu şekilde çözülebilir.