F fuatm Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 79 13 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar sorum bu, yok mudur böyle bir şey? Arkada Zoom sesi daha kısık olsun istiyorum ama bulamadım.
Arkadaşlar sorum bu, yok mudur böyle bir şey? Arkada Zoom sesi daha kısık olsun istiyorum ama bulamadım.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 13 Kasım 2020 #2 Ses karıştırıcı olayı hakkında bilgim yok ancak Zoom ayarlarından sesi kısabilmeniz lazım.
F fuatm Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 79 13 Kasım 2020 #3 Ma'at dedi: Ses karıştırıcı olayı hakkında bilgim yok ancak Zoom ayarlarından sesi kısabilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Evet evet onu halletim de genel olarak lazım olabiliyor keşke olsa.
Ma'at dedi: Ses karıştırıcı olayı hakkında bilgim yok ancak Zoom ayarlarından sesi kısabilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Evet evet onu halletim de genel olarak lazım olabiliyor keşke olsa.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #4 Background music diye bir uygulama var işinizi fazlasıyla görecektir. Yükledikten sonra ses ayarlarından output olarak seçmeyi unutmayın.
Background music diye bir uygulama var işinizi fazlasıyla görecektir. Yükledikten sonra ses ayarlarından output olarak seçmeyi unutmayın.
F fuatm Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 79 13 Kasım 2020 #5 Pluxy01 dedi: Background Music diye bir uygulama var işinizi fazlasıyla görecektir. Yükledikten sonra ses ayarlarından output olarak seçmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun çook.
Pluxy01 dedi: Background Music diye bir uygulama var işinizi fazlasıyla görecektir. Yükledikten sonra ses ayarlarından output olarak seçmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun çook.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #6 fuatm dedi: Çok sağ olun çook. Genişletmek için tıkla... Ne demek
A ASDilbaz Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #7 Bu background Music nasıl yükleniyor, mümkünse link verebilir misiniz?
enesbrek Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #8 https://github.com/kyleneideck/BackgroundMusic/releases/download/v0.3.2/BackgroundMusic-0.3.2.pkg
J3lack Kilopat Katılım 26 Aralık 2016 Mesajlar 15 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #9 Pluxy01 dedi: Background music diye bir uygulama var işinizi fazlasıyla görecektir. Yükledikten sonra ses ayarlarından output olarak seçmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak istemem ama teşekkür etmek istedim . Bilgi paylaşınca gerçekten güzel.
Pluxy01 dedi: Background music diye bir uygulama var işinizi fazlasıyla görecektir. Yükledikten sonra ses ayarlarından output olarak seçmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak istemem ama teşekkür etmek istedim . Bilgi paylaşınca gerçekten güzel.