Hocam hem PTT avm'den alma hemde 512 alacaksan M3 Mac al. M3 de inanılmaz güçlü bir çip. Yani Windows işletim sistemli bir şey alacaksan 1TB al rahat et.Bütçe maksimum 36k diyeyim. Birkaç alternatif buldum. Rtx3060 ya da 4060 olan fakat işlemcilerinden yana biraz tereddütüm var. Bu laptobun işlemcisi ve yüksek çekirdekli olunca çoklu işlem konusunda daha iyi olur diye düşündüm. Bazı alternatiflerim bunlar ve sizin önerilerinizi de bekliyorum:
MSI Bravo 15 C7VFK-252XTR Ryzen 7 7735HS 16 GB - PttAVM
MSI Bravo 15 C7VFK-252XTR Ryzen 7 7735HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2025www.pttavm.com
Hocam yukarıda yazdığınız sistem gayet iyi fakat bütçe belirtirseniz daha iyi seçenekler sunabiliriz. 6 GB 4050, bilemedim. Acaba ne kadar istiyorlar bu sisteme. 4050'ye bu parayı vermek yerine 3060'lı bir şey alın daha iyi.
Ek olarak elinizde ki Mac'i satıp üstüne bunu alacağınız kadar para eklerseniz sanıyorum ki M3 512 bir Mac'de alabilirsiniz. Seçim sizin.
Birde içinde 4050,4060 taşıyan bir laptop ağır ve kalın olabilir sizin için özellikle bazı arkadaşlarım üniversite için saatlerce yol gidiyor bu durumdaysanız sıkıntı olabilir.
Bütçe maksimum 36k diyeyim. Birkaç alternatif buldum. Rtx3060 ya da 4060 olan fakat işlemcilerinden yana biraz tereddütüm var. Bu laptobun işlemcisi ve yüksek çekirdekli olunca çoklu işlem konusunda daha iyi olur diye düşündüm. Bazı alternatiflerim bunlar ve sizin önerilerinizi de bekliyorum:Bütçe maksimum 36k diyeyim. Birkaç alternatif buldum. Rtx3060 ya da 4060 olan fakat işlemcilerinden yana biraz tereddütüm var. Bu laptobun işlemcisi ve yüksek çekirdekli olunca çoklu işlem konusunda daha iyi olur diye düşündüm. Bazı alternatiflerim bunlar ve sizin önerilerinizi de bekliyorum:
MSI Bravo 15 C7VFK-252XTR Ryzen 7 7735HS 16 GB - PttAVM
MSI Bravo 15 C7VFK-252XTR Ryzen 7 7735HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2025www.pttavm.com
Macbook'tan sonra geçecekseniz fan sesi rahatsız edebilir.Bütçe maksimum 36k diyeyim.
Hocam ne demek istediğinizi pek anlamadım. Şuan durumunuz var ama bir kaç ay sonra olmayabilir diye mi korkuyorsunuz?Fakat şu an biraz kafam karışmaya başladı. Bu parayı şu an vermem ile birkaç ay sonra vermem arasında büyük fark olacaktır (Yaşantım ve durumum açısından) o yüzden riski yüksek
fakat bir yandan da değişmediğime pişman olurum, keşke verseydim de alsaydım derim diye korkuyorum.