Arkadaşlar işlemcimin ve ekran kartımın macununu değiştirdim. sıcaklıklar gözle görülür bir biçimde düştü fakat bilgisayar yavaşladı. Discord Opera vb. uygulamaları açarken bilgisayar kasıyor sıkıntı nedir sizce ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar işlemcimin ve ekran kartımın macununu değiştirdim. Sıcaklıklar gözle görülür bir biçimde düştü fakat bilgisayar yavaşladı. Discord Opera vb. uygulamaları açarken bilgisayar kasıyor sıkıntı nedir sizce ne yapmam gerekiyor?
Dostum, termal macunu aşırı fazla sürdüysen olmuş olabilir bu. Bir arkadaş bugün forumda termal macun değişimi yapmış, biraz dozunu kaçırdığı içinde sistemi ısınmaya başlamış.
Dostum, termal macunu aşırı fazla sürdüysen olmuş olabilir bu. Bir arkadaş bugün forumda termal macun değişimi yapmış, biraz dozunu kaçırdığı içinde sistemi ısınmaya başlamış.
Evet iki tarafıda sildim kuruladım sonra mercimek kadar macun sürdüm yanında gelen aparatla yaydım her yerine sonra kapatıp vidaladım
Birde fare imlecinin yanındaki yuvarlak ibare zırt pırt gidip geliyor
Evet iki tarafıda sildim kuruladım sonra mercimek kadar macun sürdüm yanında gelen aparatla yaydım her yerine sonra kapatıp vidaladım
Bir de fare imlecinin yanındaki yuvarlak ibare zırt pırt gidip geliyor