tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Vatandan sistem almıştım soğutucu alacağım nisan gibi o sıra macunda değişiceğim garanti dışı olur mu? Soğutucuyu Vatan'dan almayacağım.
Vatandan sistem almıştım soğutucu alacağım nisan gibi o sıra macunda değişiceğim garanti dışı olur mu? Soğutucuyu Vatan'dan almayacağım.
Umutcan1889 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 406 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 6700 XT B550M-A 32GB 3200 MHz 1TB M2 Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 tosbacık dedi: Vatandan sistem almıştım soğutucu alacağım nisan gibi o sıra macunda değişiceğim garanti dışı olur mu? Soğutucuyu Vatan'dan almayacağım. Genişletmek için tıkla... Macun süreyim derken bozmadığınız sürece sıkıntı olmaz.
tosbacık dedi: Vatandan sistem almıştım soğutucu alacağım nisan gibi o sıra macunda değişiceğim garanti dışı olur mu? Soğutucuyu Vatan'dan almayacağım. Genişletmek için tıkla... Macun süreyim derken bozmadığınız sürece sıkıntı olmaz.