Macunlar ve W/MK değerleri

ZM-STC9 iyi mi? MX-4 mü o mü?
ZM-STC8 ile MX-4 rakip genelde. ZM-STC8 ile MX-4 arasında 0.8 derece fark var. ZM-STC9 muhtemelen daha iyidir. Devasa fark yoktur. Hangisi ucuzsa onu tercih edin.

ZM-STC8 ile MX-4 rakip genelde. ZM-STC8 ile MX-4 arasında 0.8 derece fark var. ZM-STC9 muhtemelen daha iyidir. Devasa fark yoktur. Hangisi ucuzsa onu tercih edin.
Bunu alıyorum o zaman. Bu arada elinize sağlık çok iyi olmuş. 52 TL oluyor.

@BerkayZ87 merhaba bayabir süre geçmiş ama hala iş gören bir konu olmuş elinize sağlık bende R5 5600X var ve sıvı soğutma alacağım bu yüzden termal macun bakınıyordum ve Thermal Grizzly markasında kryonaut-hydronaut arasında kaldım. Bir de Arctic MX-4 var çoğu kişi Thermal Grizzly çok pahalı ve 1 gr alacaksınız diyor o yüzden Arctic MX-4 alın geçin diyorlar ama aralarında w/mk farkı var ne almalıyım ve 1 gram ile 2 defa veya enaz 3 defa kullanma şansım olur mu en az 3 defa kullanmam lazım şu an kule tipi soğutucum var ona süreceğim yeni sıvı soğutma alınca ona süreceğim 2 tane oldu bir de ekran kartına süreceğim.
thermal grizzly hydronaut: Thermal Grizzly Hydronaut Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
thermal grizzly kryonaut: Thermal Grizzly Kryonaut Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
arctic mx-4: Arctic Mx-4 Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…